Osteopathie: tarieven en vergoedingen

Om een afspraak de maken bij de osteopaat heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Een afspraak duurt 45 minuten. De kosten bedragen 95 euro per consult. De behandelingen dient u na het consult per pin af te rekenen. U krijgt dan na de betaling een factuur van ons mee die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Bij de zorgverzekeraars in Nederland, die alternatieve geneeswijzen hebben opgenomen in het aanvullend pakket worden de behandelingen van de osteopaat vergoed. Dit betekent dat osteopathie niet onder het eigen risico valt. Afhankelijk van de verzekeraar wordt de behandeling gedeeltelijk of volledig vergoed.

Nederlandse Register voor Osteopathie

Osteocentrum is aangesloten bij de Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van zorgverzekeraars.

Behandelingen worden alleen vergoed door de verzekeraars als de osteopaat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) of de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Indien u verhindert bent en de afspraak tenminste 24 uur van te voren annuleert, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Andere kijk op pijnklachten

06-34249349

info@osteocentrum.nl

Vragen? Mail ons

Openingstijden

Dinsdag & Donderdag 8.00 – 18.00 |

Zaterdag 10:00 – 13:00

Adres

Laan van Meerdervoort 489, 2563 AT Den Haag