Tom, uw osteopaat

Sinds ik op de middelbare school ontdekte dat ik biologie erg leuk vond, groeide mijn interesse steeds meer in de richting van het menselijk lichaam. Bovendien was ik een enthousiaste sporter en
keek ik altijd uit naar de gymles. Het samenkomen van biologie en sport leidde me uiteindelijk naar de opleiding tot fysiotherapeut, waar ik in 2009 aan begon. Na het voltooien van deze studie, besefte ik vaak dat er nog iets ontbrak. Mijn kennis en
vaardigheden bleken niet toereikend voor sommige patiënten, en mijn perspectief was te beperkt.

Dit inzicht bracht me in 2018 naar de opleiding osteopathie (IAO), waar ik nieuwe informatie verwierf die voorheen onbekend voor me was. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open, en mijn
verlangen naar kennis werd nieuw leven ingeblazen. Nu, na mijn afstuderen, richt ik me op het leveren van hoogwaardige osteopathische zorg. Mijn interesse in het menselijk lichaam is aanzienlijk uitgebreid en omvat onder andere het
bewegingsapparaat, het orgaanstelsel, psychosomatiek, diëtetiek, training en slaap. Dit biedt voldoende gespreksstof tijdens behandelingen!

Ik hoop u binnenkort in de praktijk te mogen verwelkomen om op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht. 

06-34249349

info@osteocentrum.nl

Vragen? Mail ons

Openingstijden

Dinsdag & Donderdag 8.00 – 18.00 |

Zaterdag 10:00 – 13:00

Adres

Laan van Meerdervoort 489, 2563 AT Den Haag