Dinesh, uw osteopaat

Heeft u klachten die blijven aanhouden en/of onverklaarbaar zijn, dan kan osteopathie een oplossing zijn voor uw klachten. De werking van het menselijk lichaam heeft mij al vanaf een jonge leeftijd gefascineerd. Daarom ben ik in 2010 fysiotherapie gaan studeren aan de Hoge School Thim van der Laan te Nieuwegein. Na het succesvol afronden van mijn fysiotherapie opleiding ben ik werkzaam geweest in meerdere eerstelijns praktijken, klinieken en voetbal clubs in de regio Haaglanden.

Als fysiotherapeut had ik vaak het idee alleen symptomatisch te behandelen en was ik te weinig bezig met de oorzaak van de klacht, waardoor het resultaat van korte duur was.

Dat is de reden dat ik in 2014 osteopathie ben gaan studeren aan de Internationale Academy Osteopathie (IAO). Daar leerde ik om het lichaam niet in delen te zien, maar te benaderen
als één werkend organisme. Door deze holistische visie kreeg ik het inzicht, dat de oorzaak van klachten vaak ergens anders zitten dan waar deze klachten ervaren worden.

Sindsdien lever ik zorg waarmee mensen daadwerkelijk meegeholpen zijn. Ik zorg ervoor dat uw gehele lichaam zo goed mogelijk kan functioneren. In het dagelijks leven houd ik mij graag bezig met sporten. Ik ben jaren actief geweest in het wedstrijdzwemmen en op dit moment ben ik veelvuldig aan het hardlopen.

Ik begrijp het belang van goed kunnen bewegen. Dat is niet alleen belangrijk voor sporten maar ook voor de dagelijkse gang van zaken.

Ik hoop u binnenkort in de praktijk te mogen verwelkomen om op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht.

06-34249349

info@osteocentrum.nl

Vragen? Mail ons

Openingstijden

Dinsdag & Donderdag 8.00 – 18.00 |

Zaterdag 10:00 – 13:00

Adres

Laan van Meerdervoort 489, 2563 AT Den Haag